BVV Barendrecht wint finale Esoccer Championship

Geplaatst op


Op 21 oktober vond de finaledag van de Esoccer Championship plaats. Tijdens de Rotterdam Gamesweek werd in Ahoy uitgemaakt welke vereniging het beste esportsteam van regio Rotterdam heeft. Uit negen clubs kwalificeerden Neptunus Schiebroek, De Zwervers, BVV Barendrecht en DRL zich voor het slotstuk. Het speelschema was vooraf bekend: De Zwervers en DRL speelden voor plek 3 en 4 en Neptunus Schiebroek en BVV Barendrecht moesten strijden om de titel.

Finalisten BVV Barendrecht

DRL kwam erg goed uit de startblokken, met een klinkende 6-3 overwinning in hun eerste wedstrijd. Hier bleef het echter voor DRL ook bij, aangezien De Zwervers zich sterk revancheerden en vrij gemakkelijk de andere vier wedstrijden wonnen. Met een 4-1 eindstand in wedstrijden behaalde De Zwervers een mooie derde plek.

De finalewedstrijden tussen Neptunus Schiebroek en BVV Barendrecht werden gespeeld op een groot podium, waarbij René Treur voor passievol commentaar zorgde. Na bloedstollend spannende wedstrijden was het uiteindelijk BVV Barendrecht die zich kroonden tot de winnaar van de Esoccer Championship. Met een 3-2 eindstand in wedstrijden waren zij te sterk voor het esportsteam van Neptunus Schiebroek. Wij feliciteren BVV Barendrecht met het kampioenschap en bedanken alle teams die mee hebben gedaan!

Finalist esoccer championship